Minőség, megbízhatóság, kedvező ár! Velünk jó úton jár!

Bemutatkozás

Köszöntjük a Jozef Aszfalt-Betonút Kft. honlapján!

Aszfaltozásban, útépítésben, valamint az építőiparban jártas, kiváló szakembereink garantálják a magas minőségű, gyors, pontos és precíz munkavégzést. Cégeknek, önkormányzatoknak és magánszemélyeknek is mindenütt az országban, a legkedvezőbb áron! Nagyobb terület aszfaltozása, általában géppel /Finisherrel/ történik. Amennyiben a megrendelő kéri, természetesen lehetséges kézi bedolgozással is.

Cégünk vállal minden aszfaltozással és útépítéssel kapcsolatos tevékenységet. Üzletpolitikánk arra épül, hogy az elsődleges szempont nem a gyorsan szerzett legmagasabb profit elérése, hanem hogy minél több elégedett ügyféllel rendelkezzünk az I. osztályú minőséget szem előtt tartva. Cégünknél ez a szemlélet hosszútávon biztosan megtérül, így bátran merem ajánlani az általunk elvégzett aszfaltozási munkálatokat, referenciaként. Továbbá a meglévő ügyfeleink, a jól elvégzett munka eredményeként, a jövőben is minket fognak választani.

Szlogenünk : Minőség, megbízhatóság, kedvező ár! 

A fent megemlítettek nem mondhatók el minden vállalkozóról, cégről, mivel az egyes útépítő brigádot nem a minőség érdekli, hanem a gyorsan szerzett jövedelem. A munka megszerzéséért ígérnek mindent. A hiszékeny hozzá nem értő embert könnyen becsapják.

Sokan, sokféle módon dolgoznak... Mondják magukat szakembernek, elvégzik (?) a munkát, majd azonnal továbbállnak, és többet el sem lehet érni őket! Az elvégzett munka minősége silány, rövid idő alatt tönkre megy minden!  Vigyázzon a túlságosan is gyanús alacsony árakkal, nehogy az említett csapdákba essenek.

Figyeljen arra, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe, válassza cégünket ha minőségi munkát szeretne elérhető áron!

Velünk garantáltan NEM FOG ÍGY JÁRNI!